jueves, 3 de septiembre de 2009

Es Moix a s'Ombra. Vigilant de les Mallorques







3 comentarios:

  1. ES MOIX A S'OMBRA, VIGILANT DE LES MALLORQUES. SES ATALAIES TORNEN A ESTAR ENCESES.




    Amics, partisans, foners, passatgers a través de s'història des de l'aubarada dels temps, des del “FIAT LUX” que va dir Nostro Senyor:



    Aquest és només un petit avanç



    Són molts es que estan darrera ( a ses ordres) d' “Es moix”. Des de fa cosa de dos anys mos tornam a entrenar intensivament en ses tècniques antigues (tir de fona, espasa, tir en arc, etc) i en ses modernes (tant ses tecnològiques com ses de l'antic art de sa guerra -defensa, més pròpiament dit-) Es balears som un poble tranquil i hospitalari, però sempre hi ha qualcú que guarda, que vigila en cas que mos amenaci un perill. No oblidam als nostros clàssics: “SI VIX PACEM PARA BELUM”.



    Prest tendreu noves d'aquests feels passatgers (foners) i passatgers (viatjants).



    Mos podeu dir, en conseqüència, PASS@TGERS.



    Noltros som es que eren, es que són i es que sempre romandran. Viatjam a través del temps i estam equitativament repartits per tota sa Pàtria Arxipièlaga.



    SES ATALAIES TORNEN A ESTAR ENCESES, i es moix, senescal des multi-mil·lenari GRAN I GENERAL CONSELL de totes ses Illes, torna a tenir cura de que se mantengui ben viu es caliu.



    Vigilau, PANCATALANISTES que només mos ofeneu i mos mirau amb massa llepolia (es tassó està a punt de vessar).

    Vigilau, ETARRES BASCONGATS que atemptau contra un poble tan antic i, al manco tan digne, com es vostro -a on vostros propis paisans no vos volen-. No torneu per aquí. Mai. Estau avissats.

    ESKERRIK ASKO.





    Des de Shangrilà (Xina). Próxima aturada: Miramar, Mallorca

    ResponderEliminar
  2. Nota: Lo anterior és una comunicació amb IP verificada des de la Xina Popular, i data del 25 d'Octubre del 2009, mail arribat a moltes entidats balearistes. Com que aquesta pàgina pareix esperar un moment per fer un manifest, noltros hem volgut reproduir es missatge tal i com mos va arribar. En es mon balearista tothom se demana quí es es Moix a s'Ombra i espera contesta, com esperam noltros.

    ResponderEliminar
  3. M'envia un missatge es moix -per escrit-, per dir-vos que sa difussió des seu manifest i documents gràfics de s'entrenament de sa falange Montubir (ses 5 falanges des passatgers operen i s'entrenen per separat, només se junten una vegada a l'any per qüestió de germanor), serà publicada aprofitant es proper viatge d'un des nostros "baleyarós" a terres des Continent. Mai s'edita des de Mallorca.
    A part des balears exiliats a Àfrica, entre es quals ja s'ha perdut sa memòria del Regne de la Mar i llinatges com Al-mayûrqí, una mesnada de cavallers mallorquins feels a Jaume III va partir a s'exili rossellonés. Amb un reduït grup des seus descendents, partidaris de sa República Francesa i legitimistes de la causa del Regne de Mallorques ("la societè" vetla per qui ostenta actualment es titol legítim de sa nissaga reial Mallorca-Foix), es Gran i General Consell sempre ha tengut contactes peridòdics. S'aprofitarà es proper contacte per editar.
    Aquesta pàgina pot estar un poc dormida, a l'igual que romanien dormides ses cedules "baleyarós", peró no es centenars de patriotes que estàn darrera d'ella.
    De moment, es missatges s'editen en aquest puesto de comentaris.
    Gracies.
    Salut.
    Força.
    Ahur.

    ResponderEliminar